EEN  ONDERNEMENDE AANPAKKER

GITTA MOLHOEK: GITTAAZ BUSINESS SUPPORT

Loop je vast en kan je wel wat extra tijd gebruiken? Ik help je graag en kan jou datgene geven waar iedereen structureel te kort aan heeft: TIJD!

Ik ben ondernemend en een aanpakker. Deze 2 eigenschappen komen perfect samen in mijn bedrijf Gittaaz Business support.

Gitta Molhoek

Hey!

Ik ben Gitta Molhoek (1970), woon met mijn gezin in een dorpje in de Gelderse Vallei en ben begin 2022 gestart met mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant.

Van een baan in loondienst naar een eigen bedrijf:
Voordat ik mijn avontuur als ondernemer startte heb ik ruim 30 jaar werkervaring opgedaan in het bankwezen en op verschillende afdelingen binnen een kinderopvangorganisatie. Ik heb me in die 30 jaar kunnen ontwikkelen op het gebied van klantenservice, de reisbranche, verzekeringen, leidinggeven, marketing en communicatie, HR, en office- en projectmanagement. De laatste functie die ik in loondienst heb uitgevoerd was die van officemanager – teamleider.

Hier zat ik echt op mijn plek. Als spin in het web zat ik overal tussen. Organiseren, regelen, hands-on, het hebben van de helicopterview, het voelde fantastisch!

Toch begon er na 12 jaar weer wat te kriebelen. Ik was zoekend maar wist 1 ding zeker; ik wil graag vrijheid!

Vrijheid in waar ik werk, wat ik doe en vooral met of voor wie ik werk. Juist op dat moment kwam ik met de opleiding High level VA in aanraking. Dit kon ik niet loslaten, de functieomschrijving VA paste precies bij mij. Als VA kan ik aan de slag met alles waar ik goed in ben en wat ik leuk vind en dat ook nog eens voor mijzelf en mijn klanten. Als kers op de taart, kan dit allemaal gewoon vanaf mijn eigen locatie.

Al snel had ik mijn baan in loondienst opgezegd en focus me nu 100% op Gittaaz Business Support.

Mijn brede ervaring, enthousiasme, doorzettingsvermogen en hands-on mentaliteit zet ik nu met veel plezier in voor mijn klanten. Ik doe nu de dingen die ik echt leuk vind en leer nog steeds elke dag! Wil jij dat ook? De tijd hebben om de dingen te doen waar je echt blij van wordt?

Neem dan vandaag nog contact me op!