EEN TRANSPARANTE EN FLEXIBELE WERKWIJZE

MIJN WERKWIJZE
IN VIER STAPPEN MEER TIJD

Loop je over vanwege alle rompslomp en administratieve werkzaamheden? Of heb je hulp nodig voor taken waar je tegen op ziet of die te veel tijd kosten?

Als VA ondersteun en adviseer ik ondernemers vanuit mijn eigen locatie. Ik kom niet bij je in dienst maar je betaalt me alleen voor de uren die ik actief aan jouw werkzaamheden besteed. Vooraf bespreken we samen wat ik voor je ga doen, het benodigde aantal uren per week en wanneer ik voor je aan de slag ga. Ik ben flexibel en neem structurele werkzaamheden, projecten of ad-hoc klussen graag van je over.

1: Kennismaken en bespreken van de werkzaamheden

Het liefst kom ik voor een kennismaking bij je langs. Door elkaar even “live” te zien, kunnen we allebei voelen of er een klik is. Mocht een live afspraak echt niet mogelijk zijn, dan is een online afspraak een mooie 2e optie. Tijdens deze afspraak maken we kennis en bespreken we wat ik voor je kan betekenen. Afhankelijk van jouw behoefte en budget bepalen we welke inzet het beste bij je past. Een vast aantal uren per week via een urenpakket of losse, flexibele uren.

9

2: Aan de slag

Als het voor ons allebei goed voelt en we gaan samenwerken dan ontvang je van mij een overeenkomst van opdracht waarin alle afspraken staan vermeld.  Ik hanteer een proefperiode van 1 of 2 maanden waarbinnen de samenwerking met een opzegtermijn van 1 week kan worden opgezegd. Zo hebben we nog even de tijd om zaken over te dragen. Zodra de proefperiode verstreken is hanteer ik een opzegtermijn van 1 maand ingaande per 1e van de eerstvolgende maand.

Z

3: Op de hoogte houden

Uiteraard houd ik je tussentijds op de hoogte van de stand van zaken. Dit kan doormiddel van een wekelijks overleg of een wekelijks update mail. Net wat we afspreken.

Zo heb jij overzicht, weet je wat er is opgepakt en heb je rust.

w

4: Tussentijdse evaluatie

Als de eerste 2 maanden erop zitten, hebben we een eerste evaluatie. Verloopt het zoals we hebben afgesproken? En zoals jij vooraf hebt gehoopt?

Misschien heb je nog meer werkzaamheden die je graag wilt overdragen? Deze evaluatie zullen we een aantal keer per jaar herhalen.

Mijn brede ervaring, enthousiasme, doorzettingsvermogen en hands-on mentaliteit zet ik nu met veel plezier in voor mijn klanten.

Ik doe nu de dingen die ik echt leuk vind en leer nog steeds elke dag!

Wil jij dat ook? De tijd hebben om de dingen te doen waar je echt blij van wordt? Neem dan vandaag nog contact me op!

Gitta Molhoek